Rodri Hernandez (han i striper)

Atlético Madrid og Spania stjerne Rodrigo – også kjent som Rodri – har avvist muligheten til å bli med i den spanske under-21-truppen denne sommeren for å fullføre overgangen til Manchester City.

Rodri Hernandez har vært en av Atlético Madrids beste spillere i de siste sesongene, spesielt det siste året har det tatt av både Los Rojiblancos og det spanske landslaget.

Senere i dag spiller Antoine Griesmann sin siste kamp for Atlético Madrid uten at det er avklart hvor han går. Og nå ser det ut til at Rodri også forlater den nye drømmestadion Wanda Metropolitano.

Les: Antoine Griezmann spiller sin siste kamp for Atlético Madrid på lørdag

Ifølge Onda Cero har Rodri avslått muligheten til å være en del av Spanias U-21-tropp denne sommeren for å ha fokus på fremtiden, med et bytte til Manchester City som mål.

Utkjøpsklausulen er for på 70 millioner euro, en sum som Manchester City er villige til å møte, men manager Pep Guardiola har vært klar på at de ikke blir med på en budkamp.

Les: Manchester City vil aktivere utkjøpsklausul for Atlético Madrid stjerne

Gitt det faktum at Fernandinho nærmer seg slutten av sin karriere, kombinert med at spillere som Ilkay Gundogan og Kevin De Bruyne er svært utsatt for skader, virker det klokt for City å være på jakt etter en spiller som Rodri.

Vi setter en knapp på at du får se Rodri på Etihad denne sommeren.

Les på Popidol: Fortsatt mulig å søke om penger fra Solofondet