Ancelotti tar mer enn gjerne imot spilleren som skapte trøbbel for Real i Champions League. (foto: real, twitter)

Vinicius junior ble hentet til Europa og Madrid i i 2018. Etter en kort innkjøring på B-laget har kongeklubben blitt akkurat så fornøyd med den brasilianske vingen som de forventet. Som 21-åring har han allerede vært på banen i 157 kamper. Hva er da mer naturlig enn å hente inn neste brasilianske Vinicius for Real Madrid.

For ifølge Diario AS har Real allerede signert kontrakt med Vinicius Tobias. Den brasilianske høyrebacken ble hentet fra Internacional til Europa i januar, men fikk et ublidt møte med det nye kontinentet. 23. februar ble spilleren 18 år, dagen etter invaderte Putin Ukraina og dermed også brasilianerens nye klubb Shakhtar Dontetsk.

Les: Bekreftet: Ruud van Nistelrooy skal lede gamleklubben!

FIFA har åpnet opp for at klubber kan signere spillere som er på kontrakt i russiske og ukrainske klubber så lenge krigen varer. Dette åpnet opp for at Real Madrid fikk en mulighet til å jobbe med en langsiktig løsning på høyrebacken. Dani Carvajal og Lucas Vazquez har til gode å overbevise Ancelotti, nå skal den unge brasilianeren inn i Real systemet for å få en mulighet.

Diario AS hevder det dreier seg om leie for resten av sesongen, men med kjøpsopsjon på 18 millioner euro. I første omgang blir det spille på Castilla. Får den nye Vinicius slippe til noen minutter på førstelaget mot slutten av sesongen, vet vi at Real vil ha mer.

Les: Spansk media: Traorés fremtid hos Barcelona usikker