Ledet Sevilla til triumf og Wolverhampton til overlevelse i Premier League. (foto: sevilla, twitter)

Det kommer alltid en haug med rykter om Manchester United når det butter sportslig, men nå skjer det så mye med Ratcliffe inn som ny eier neste uke, utskiftinger i toppledelsen og en situasjon der Ten Hag har alt annet enn arbeidsro etter det som kan bli en skremmende tidlig exit fra spill i Europa. Nå kommer det signaler fra Spania om at Julen Lopetegui er del av ligningen.

Før Chelsea-kampen er Ten Hag «under fire», som engelsk media så elegant formulerer det. Nå meldes det fra spanske AS at Manchester United har tatt kontakt med en tidligere Real Madrid-trener. Carlo Ancelotti er fullt opptatt ut sesongen, men Julen Lopetegui har nylig takket nei til et tilbud fra saudiarabisk klubb som ville ha gitt spanjolen årlig 18 millioner euro inn på lønnskontoen.

LES: FC København satser på norsk stortalent

Ifølge AS har United nylig vært i kontakt med den tidligere Wolverhampton-manageren for å prate litt uforpliktende om trenerjobben hos Man United.

Manchester United – Chelsea

Lopetegui overbeviste som Wolverhampton-trener forrige sesong med å lose ulvene til en trygg 13. plass på tabellen etter en seig start på sesongen med Bruno Lage ved roret. Ved sesongstart trakk Lopetegui seg fra jobben på grunn av manglende og lovede investeringer i spillertroppen.

RADIOSPORTEN: Napoli måtte sette illsint trener i «bøttekottet»

Selv om oppholdet hos Real Madrid ble lite minneverdig, har Lopetegui bak seg jobben som spansk landslagstrener og Sevilla-trener med Europaliga-tittel og en imponerende seiersprosent på 53 prosent med La Liga-klubben.