Skuer utover troppen, men ser for få midtbanespillere. (foto: liverpool, twitter)

Selv om Liverpool har sine solide handlerunder på overgangsmarkedet, blir Merseyside-klubbens aktiviteter sjelden oppfattet som desperate og hodeløse. Situasjonen på midtbanen før Deadline Day skal ifølge spansk media ha fått Liverpool til å gå bort fra dette prinsippet.

Jürgen Klopp har sett den ene etter den andre midtbanespilleren bli satt ut av spill med skade. Naby Keita, Thiago Alcantara, Jordan Henderson og Alex-Oxlade Chamberlain. Klubben er sterkt linket til en Jude Bellingham-overgang, men ikke overraskende har Borussia Dortmund satt på bremsene. Liverpool sikter inn mot overgang i januar, men neste sommer er det mest realistiske.

LES: Kanté har avslått ny kontrakt fra Chelsea

Liverpool hentet inn Arthur Melo helt på tampen av overgangsvinduet på leie fra Juventus, men ifølge spanske AS var Liverpool-direktørene på døra hos Real Madrid. Det spanske mediet hevder Liverpool la frem et bud på 87 millioner pund for den uruguayanske landslagsspilleren Federico Valverde, bare to dager før overgangsvinduet lukket.

Helt vilt, med tanke på at Premier League-klubben tidligere i sommer hadde strekket strikken til rekordhøye 85 millioner pund for Darwin Nunez.

Som vi vet ble det ingen Valverde-overgang på Klopp. Real Madrid aktet ikke å slippe nok en midtbanespiller til Premier League i sommer, spesielt ikke når det dreide seg om en av Ancelottis nye favoritter. Liverpool endte opp med en leieavtale på Arthur, kanskje like greit for klubben at Real Madrid takket nei. Når Jude Bellingham skal signeres, blir det godt å ikke allerede ha svidd av en milliard på en midtbanespiller.

LES OGSÅ: Enda flere Premier League-kamper utsettes