Skuffet.

En uke før Graham Potter fikk sparken på Stamford Bridge gikk Luis Enrique ut og fortalte i et intervju han ønsket seg til Premier League, men bare for en klubb med ressurser og muligheter for titler. Et krystallklart signal om at han sto klar for å hoppe inn som Chelsea-manager på kort varsel. I et lengre møte med Chelsea-ledelsen ble dette også kommunisert. Utfallet ble som kjent et helt annet.

Frank Lampard ble hentet tilbake til klubben han sanket titler for – som spiller. Big Frank kastet seg inn i tap mot Wolverhampton og Real Madrid, en Champions League-kamp Luis Enrique trodde han skulle lede de blå.

LES: Sky: Bayern dumper Mané

Ifølge spanske AS er den tidligere Barcelona-treneren, som både har erfaring med å slå Real Madrid og vinne Champions League, dypt skuffet over at Chelsea valgte Lampard. Det spanske mediet hevder Enrique i et zoom-møte med Chelsea-ledelsen kommuniserte sitt store ønske om å lede klubben i CL-kvarfinalekampene mot Real Madrid.

Todd Boehly valgte Frank Lampard som vikar for sesongen, Enrique må pent vente på muligheten – hvis han kommer seg over skuffelsen.

LES OGSÅ: Gjør som Chelsea: Sparker treneren og henter inn klubblegende