Mr. Beckham, for anledningen uten forkledning.

Mesut Özil ble regnet som en av de virkelig store i Premier League. På topp var den kreative tyskeren outstanding, men den siste tiden hos Arsenal var alt annet enn enkel. Det ble mindre og mindre spilletid på den offensive midtbanespilleren, der ukelønna på rundt fire millioner kroner ble oftere omtalt en prestasjonene på banen. I 2021 var det slutt på Emirates. Etter en sesong hos Fenerbahce ser det nå ut til å nærmre seg nok en exit.

Mesut Özil gjentar ved hver anledning at han selv ikke har ønsker å forlate den tyrkiske klubben, men noe er likevel på gang. Da 33-åringen dundret støvlene i bakken etter å ha blitt byttet ut til pause i en kamp i mars, resulterte det i at playmakeren ikke ble tatt ut mot Kayserispor, der Fenerbahce dro til med 4-0 seier – uten Özil.

Les: Signaturen til Ronald Araujo er i boks

Har også hatt gode dager i Tyrkia. (foto: fenerbahce, twitter)

9 scoringer og 3 assists på 37 kamper i Fenerbahce-drakta har det blitt på Özil, ifølge spanske AS har det dukket opp to klubber som banker på døra hos tyskeren.

Les på Tysk fotball: Bild: Emre Can og to andre Dortmund-spillere skal selges

Den stolte Championship klubben Hull har tyrkisk eier som hungrer etter å sikre seg Özils underskift, i USA er det et fotballikon som også ser muligheten. AS hever David Beckham og Inter Miami har meldt sin interesse. Ifølge ulike engelske medier kom Inter Miami med et konkret tilbud til Özil da det bar mot exit fra Arsenal, men tyskeren takket nei.

Da gjenstår det å se om Fenerbahce presser på for exit og hvor motivasjonen til Özil ligger for de neste sesongene. David Beckham står klar.

Les: Nye avsløringer om økonomisk juks i Manchester City