Comprendo?

I begynnelsen av juni, da ryktet hadde begynt å svirre om at Manchester United peilet seg inn mot den engelske landslagsspilleren, kom Rio Ferdinand ut med at det hele trolig bare dreide seg om rykter. For dette rimet overhode ikke – hvis han hadde vært United-manager.

-Hvis jeg skal være ærlig, han (Trippier) er ikke mitt valg. Jeg ser kvalitetene han har, men vil definitivt ikke vært mitt valg i forhold til profilen på spilleren jeg hadde hentet inn for å spille som nr. 2 høyreback (etter Wan-Bissaka), kom det fra Ferdinand ifølge Metro.

Les: Barcelona-presidenten bør ikke føle seg helt trygg – Messi har vært på svømmeturer med Luis Suarez

I midten av juli hevdet Manchester Evening News at siste år av Trippier-kontrakten tvinger Simeone til å avgi en av sine viktigste forsvarsspillere fra tittelsesongen. Og United-linken?

Lokalavisa hevdet Trippier has made arrangements to permanently relocate to Manchester, og at 30-åringen «er trygg på at United-overgangen gjennomføres i sommer».

De siste ukene har det vært stille rundt Trippier. Det meste av fokuset i Manchester har vært på Raphael Varane og de siste detaljene som gjorde overgangen til et faktum. Betyr dette at Trippier-prosjektet er lagt på is?

Les på Engelske klubber: Swansea henter MK Dons manager

Ikke ifølge AS. Den spanske avisen hevder Simeone jobber aktivt med å hente inn erstatteren til Trippier, der Roma-spilleren Alessandro Florenzi (forrige sesong på utleie til PSG) er pekt ut som den rette. Ifølge den spanske avisen har Atletico innsett at de mister Trippier til Man Utd. Punktum.

Not convinced. (foto: united, twitter)

Hva sier du nå, Ferdinand?

Les: Skade skaper krøll for Arteta