Villarreal

Denne helgen viser med all tydelighet at ting ikke er som det pleier i spansk fotball, lørdag tapte Barcelona borte 0- 1 for Getafe og Real Madrid gikk på en smell mot nyopprykkede Cádiz.

Dette året har vært svært vanskelig for FC Barcelona som har byttet ut det meste av sin ledelse og på grunn av økonomiske problemer måtte være ekstremt forsiktige på overgangsmarkedet. – En forsiktighet som deles av Real Madrid også.

Les: Italiensk media: Mourinho kan hente sin favorittspiller hos Inter Milan

Getafe scoret det enste målet i kampen på et straffespark i andre omgang, mens Getafe (10 poeng) ligger på tredjeplass med samme poengsum som Real Madrid på andreplass er Barcelona (7 poeng) helt nede på niende foran Sevilla regjerende Europamestre som heller ikke har en strålende start på sesongen.

Barcelona startet kampen med Ousmane Dembélé, Antoine Griezmann og den bare 17 år gamle Pedri som de offensive supporterne til misfornøyd superstjerne Lionel Messi. Barcelona fortviler over Dembélés dårlige beslutninger på banen. – Vingen mistet 14 baller i første omgang, totalt 16 mens syv av pasningene hans mislyktes til hver lagkamerat. – Dembele er rusten, på lørdag var første gang på 325 dager siden han sist dukket opp i startoppstillingen.

Les på Popidol: Lionel Messi får nytt fjes i FIFA 21 etter fans reagerte på hans sjokkerende dårlige ansikt

Barcelona kan trøste seg med at også erkerivalene Real Madrid skuffet lørdag. Hovedstadsklubben tapte 0-1 hjemme mot nyopprykkede Cádiz.