De som prøver å argumentere ovenfor barna sine at man trenger å være «smart» for å bli profesjonell fotballspiller har nå fått et forklaringproblem. – Vi har fått enda et bevis for at man kan være tett og likevel bli proff spiller.

Krisen i klubben er i ferd med å bli total

West Bromwich sliter på sisteplass i Premier League, det er kansje ikke så rart med idioter på laget. Fire spillere stjal en Taxi etter en fuktig natt i Barcelona, nå er de fryktelig lei seg og beklager.

 

Klubben annonserer at den vil undersøke en hendelse som fant sted i Barcelona på treningsleir. Hendelsen skal involvere fire av lagets spillere.

Spillerne som var ute og dratt, trolig noe sterkere enn Sangria eller Cava, de ble så drita at de syntes det var en god ide å stjele en taxi og kjøre hjem til hotellet.

«Klubben kan bekrefte at fire seniorspillere var involvert i en hendelse i denne ukens midtvinters trening opphold i Spania. Klubben vil etterforske hendelsen og spillerne vil gå gjennom alle deler av våre grundige disiplinære prosedyrer», skriver West Brom.

De parkerte Taxien utenfor dette hotellet. «The One»

Venstre taxi utenfor et femstjerners hotell

På vei til hotellet har de kjørt feil vei i enveiskjøring, flaks det var såpass tidlig på morgenen at de ikke traff på møtende trafikk.

Jonny Evans, Gareth Barry, Jake Livermore and Boaz Myhill var tydeligvis også sultne, på veien hjem kjørte de innom McDonald’s drive-through. Nå er de lei seg for alt, men det holder trolig ikke.

Jonny Evans

Den nord-irske midtstopperen var var i nesten 10 år Manchester United spiller og har en rekke landskamper bak seg, han kom til West Bromwich i sommeren 2015.

Gareth Barry

Dette er en av veteranene i engelsk fotball, han er nå inn i sin siste sesong. den 36 år gamle midtstopperen ble den yngste som har spilt mer enn 300 kamper i Premier League. Under ligakampen mot Bolton Wanderers 28. oktober 2007 ble Barry den yngste spilleren som spilte i 300 kamper i FA Premier League (26 år og 247 dager), en rekord han tok fra den tidligere rekordholderen Frank Lampard. Etter 10 år for Aston Villa ble det overgang til Manchester City og så Everton.

Jake Livermore

Midtbanespilleren startet sin karrière for Tottenham og etter ungsomsperioden var over ble han lånt ut til en rekke lag og så i 2014 solgt til Hull. Jake har vært West Bromwich spiller siden i sommer.

Boaz Myhill

Den 35 år gamle målvakten fra USA er også en veteran, med mange år bak seg i Hull før han i 2010 meldte overgang til West Bromwich.

Som om ikke det var nok med drita spillere og sisteplass i Premier League, idag tapte de hjemme 1 – 2 mot Southampton i 5 runde i FA cupen.

 

I fredags valgte de fire spillere å be om unnskyldning for deres handlinger.

Denne uken sparket West Bromwich både konsernsjef og formann på grunn av dårlig resultater. – Vi tror de befinner seg i Championship neste sesong og da trolig med mange nye fjes.

West Bromwich sitt kinesiske eierselskap og hovedsponsor Palm Landscape Architecture Co., Ltd. skal ikke være spesielt fornøyde med situasjonen. De vurderer å selge klubben.