Kapteinen er klar for Premier League.

Den brasilianske klubben Corinthians melder nå at de slipper kapteinen sin. Midtstopperen var en av nøkkelspillerne da klubben vant ligatrofeet i 2017. Nå skal 26-åringen krige for Manuel Pellegrino.

På lørdag kom beskjeden fra den brasilianske kluben at de har blitt enige med West Ham. Dette betyr at Fabian Balbuena reiser til London for medisinsk test.

Ifølge Evening Standard signerte kapteinen ny kontrakt med klubben for snaue to måneder siden. Det virker som klubben har vært fremsynt, for i denne ble det bakt inn en utkjøpsklausul – som West Ham nå har møtt.

Den paraguayanske landslagsspilleren har spilt  Sao Paulo-klubben i tre år og har fått med seg 136 kamper og 11 scoringer.

Klar for tjeneste hos West Ham.

Dette betyr at Balbuena følger Ryan Fredericks, Issa Diop og Lukasz Fabianski som forsterkninger hos West Ham etter at Manuel Pellegrini kom til byen i mai.

Les: Klubbrekord hos West Ham

Ifølge Sky Sports er West Ham ikke ferdige med handlerunden. Det er lagt inn et bud på Borussia Dortmunds angrepsspiller Andriy Yarmolenko, og forhandlingene med free transfer-spilleren Jack Wilshere er inne i sluttfasen.

Pellegrini hos West Ham vet hva han skal ha. (foto: west ham)

Vi begynner her å snakke om et total makeover i klubben. Trener Pellegrino skal definitivt starte sesongen med flest mulig blanke ark.

Les betalt artikkel: Casino bonus for betting og odds