The Rooney.

Det gikk ikke som ønsket da Everton hentet inn manager Ronald Koeman i 2016. Hans oppgave var å lede klubben tilbake til gamle høyder og forbi. – Nå har han samme jobben for den gamle fotballstorheten Nederland. 

Det var enorm oppstandelse og store forventninger da Everton hentet hjem sin gamle gullgutt Wayne Rooney fra Manchester United i fjor sommer, men nå har klubben begynt å angre på det også til tross for at han er deres toppscorer med 10 mål på 31 kamper.

Ifølge Mirror vil Wayne Rooney som «bare»  er 32 bli solgt til sommeren, avisen mener han kan følge i Zlatan Ibrahimovic sine fotspor og spille i amerikanske MLS eller virkelig cashe inn på den siste etappen i sin karriere ved å reise til Kina.

Hektisk møteaktivitet

Everton ligger på 8.plass i Premier League og får ikke spill i Europa neste sesong, hverken Champions League eller Europa League. – Det er ikke godt nok for eierne Farhad Moshiri, Bill Kenwright og Jon Woods som skal være villige til å bruke mye penger for å nå sine mål.  Det er heller ikke godt nok for Everton fans som virker drittlei av å nesten være gode nok hvert eneste år.

Everton ser ikke bare på Wayne Rooney, det er sterke, meget sterke krefter som ønsker en total opprydding i klubben. I det som omtales som en mulig sommerrevolusjon skal også manager Sam Allardyce og styreleder Bill Kenwright sine stillinger være meget utsatt.

Les: Everton tar sjansen på nok en nederlender

Everton skal allerede være på leting etter en ny manager, det skal være tre navn som er hyperaktuelle: Shakhtar Donetsks Paulo Fonseca, Marco Silva som fikk sparken fra Watford i januar og Bournemouths Eddie Howe.

 

……………………………..

Bestill Blålinker. Kommersielle linker er en perfekt måte å bygge søkeverdi

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

Sjekk ut oddsen i neste kamp