Maxi Gomez vet hvor målet står

Det er et stort behov for angrepsspillere i Manchester United etter at Marcus Rashford er ute med skade. – Men behovet er trolig ikke av forbigående art heller.

Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær opplevde et etterlengtet målkalas i cupen mot Tranmere og håper selvsagt å ta med seg den følelsen videre i Premier League. -På pressekonferanser ser vi en for mange overraskende selvsikker manager som definitivt ikke er på vei ut.

Les: Bekreftet Christian Eriksen har signert – får nummer 24

Ole Gunnar Solskjær har en meget ambisiøse plan om å signere Uruguay-spissen Maxi Gomez. -Og går det ikke nå i januar som vil han «line opp» for en overgang til sommeren.

Den spanske radiostasjonen Cadena SER sier at Manchester United har utarbeidet en «prioriteringsliste» i forbindelse med den transformasjonen som er nødvendig.

Og selv om Edinson Cavani og Islam Slimani er blitt nevnt som potensielle mål, hevder den siste rapporten at Solskjærs oppmerksomhet er blitt trukket mot Valencias uruguayanske spiss Gomez.

Les på Popidol: Plutselig spilles Plague Inc igjen, men hvor nøyaktig er det egentlig?

United-speidere har vært å se på mange kamper i Valencia denne sesongen, hvorav den siste var Los Ches imponerende 2-0-seier over Barcelona, ​​der Gomez bommet på straffespark, men scoret begge målene.

West Ham var nære på å få til en avtale med Valencia til signeringen av Gomez i fjor sommer, men 23-åringen gikk til slutt på en 13 millioner pund til La Liga laget men Santi Mina gikk den andre veien som et tillegg.

Valencia har satt en ganske vanvittig utkjøpsklausul på 140 millioner euro i kontrakten. Et endelig utkjøp kommer ikke til å være så dyrt.

Det rapporteres også at Luis Suarez har anbefalt Gomez til Jurgen Klopp og Liverpool i fjor sommmer. Aston Villa-speideren Juanfran, som først ankom Villa Park i desember, fortalte nylig Marca om sin beundring for Gomez.

“Han er et referansepunkt, han er alltid godt posisjonert og oppmerksom på de andre spillerne. Det som blir spurt av en spiss er fremfor alt mål, ”sa den tidligere spanske landslagsspilleren, som hadde fem år på Celta.

«Det (målscorene) er grunnen til at han interesserer Premier League-klubbene.»

Solskjær antydet på pressekonferansen tirsdag at United kanskje må vente til sommeren for å signere spillerne han ønsker.

«Vi har spillere her, vi jobber hardt for å komme tilbake også. Hvis det er noe der ute, så forfølger klubben det og ser på det,» sa United-sjefen.

”Selvfølgelig er det et vanskelig vindu. Det har det alltid vært. Jeg kan ikke huske hvor mange gode vi har fått inn i januar»

«Henrik (Larsson) var bra, Nemanja (Vidic) og Patrice (Evra) var to gode.»

Da Sanchez ble nevnt, sa Solskjær: «Det er veldig vanskelig fordi klubbene ikke ønsker å miste sine beste spillere. Alexis vil komme tilbake til sommeren og bevise at alle har tatt feil ”

Les på F7City: Det nye Munchmuseet utsetter åpning til høsten 2020