Har fått inn ungdommen og spillere han selv ønsker.

Man kan godt si at spissen Wissam Ben Yedder ved å sette to tette mål i Champions Leagues åttendedelsfinaler i sesongen 2017-18 indirekte skaffet Ole Gunnar Solskjær jobben som manager.

Manchester United ble sendt ut av Champions League på hjemmebane av Sevilla, en klubb de absolutt burde slått. Det er lett å hevde at det ble begynnelsen på slutten for manager Jose Mourinho som noen få måneder senere fikk sparken og med det åpnet opp for Ole Gunnar Solskjær.

Les: Avgjørelsen som kan senke Barcelona

Man trenger ikke være spesielt opptatt av fotball for å vite at Manchester United er ute etter en ny spiss, det siste året har jakten på en spiss generert noen «spaltekilometere».

Den franske sportsavisa Le 10 sport skriver at de ønsker å hente den tidligere Sevilla spissen Wissam Ben Yedder. – De forsøkte i fjor og «tapte» ovenfor Monaco, nå kjemper de mot Paris Saint-Germain om å bli franskmannens neste arbeidsgiver.

Les: Roma har knust Totti

Ettersom Monaco neppe kvalifiserer seg til Champions League (de ligger på 9 plass i Ligue 1), hevdes det at storscorerens framtid i klubben er usikker. Ben Yedders representanter skal allerede ha fått henvendelser om det er mulig å få til en overgang.

Ben Yedder sin overgang til Monaco var på solide 450 millioner kroner. Spissen satte da navnetrekket sitt på en kontrakt som varer helt til sommeren 2024.

Scoringsteft
Monaco forventer nok å få en enda høyere sum på forhandlingsbordet dersom et salg skal bli aktuelt allerede i år. For klubben fra det lille fyrstedømmet har Ben Yedder bidratt med 18 mål på 26 kamper i Ligue 1. De holder til delt toppscorerstatus med PSG-stjernen Kylian Mbappé.

Legger vi til de sju målgivende pasningene Ben Yedder har levert i tillegg, betyr det at 29-åringen har vært sist eller nest sist på 25 av klubbens 44 scoringer i ligaen.