Ronaldo var så misfornøyd med Harry Maguire at han banket på United-managerens kontor. (foto: united, twitter)

Cristiano Ronaldo var uvanlig ydmyk etter Atalanta-kampen. Portugiseren hadde ingen grunn til å være det etter to scoringer, men har tydeligvis hatt godt av å komme tilbake til Old Trafford og ikke minst til lag-lederen Solskjær som ikke blir starstruck.

På tirsdag begynte Atalanta som på Old Trafford i første kamp, og var i ledelsen allerede etter tolv minutter. Denne gangen var ikke United interessert i å gå til pause på hæla. Ronaldo avsluttet et velspilt angrep i det 45. + 1 minutt med scoring, og gjorde det samme på overtid i andre omgang.

Les: Fem kamper vi i hvert fall ikke skal gå glipp av 6. og 7. november

Atalanta hadde tidligere i andre omgang presset på til 2-1 ledelse, men med CR7 som avslutter forlot Manchester United gressmatta i Bergamo med et sterkt og viktig poeng.

-Vi tror på det til fløyta går og vi gir aldri opp. Vi tar det ene poenget og jeg er virkelig glad. Vi gjorde jobben vår og jeg hadde hellet med meg til å score mål, sier en Ronaldo etter kampen.

Vi gjorde jobben vår, jeg hadde hellet med meg.

Når Ronaldo ikke vil skryte av seg selv må vi ta over: 140 Champions League-scoringer etter tirsdagens to er helt rått. Manchester United har skaffet seg verdens vasseste avslutter, Solskjær har sørget for at han i tillegg har blitt en skikkelig lagspiller.