Har blitt seg selv igjen. (foto: united, twitter)

Denne sesongen har en haug med Manchester United-supportere kritisert Paul Pogba for manglende vilje, lagfølelse og ferdigheter. Nå viser det seg at det var Jose Mourinho som var ketchupen som hadde satt seg fast i flaskehalsen.

Nå skal vi ikke gi Jose Mourinho skylden for all elendighet hos United, for dette fortjener ikke portugiseren. Men når det kommer til kjemien mellom Pogba og Mourinho, er det ikke tvil om at dette har hindret franskmannen fra å ha det gøy og slippe seg løs i kamper.

Show-mannen Pogba tilbake. (foto: united, twitter)

Les: Barcelona trenger å vite – legger press på Valverde

Etter at Ole Gunnar Solskjær kom på sidelinjen har Pogba vært direkte involvert i fire mål på 2 Premier League-kamper – det samme han har fått til på 12 kamper under Mourinho.

Oppskriften til Solskjær har vært å «fjerne kryptonitten i buksa til Pogba» ved å gjeninnføre angrepsprinsippene hos United med Pogba som sjef og dirigent.

Såre enkelt. (foto: united, twitter)

Faktisk må vi tilbake til september mot Wolverhampton for å oppleve en kamp der Pogba var delaktig i spillet med like mange pasninger på motstandernes banehalvdel som i kampen mot Cardiff – Solskjærs første kamp som leder!

-Dette er den Paul jeg har kjent siden jeg trente ham på reservelaget. Han var alltid en glad og smilende gutt, sier Solskjær ifølge Sky Sports.

Sånn vi husker supermann.

Den franske supermann er endelig satt fri.

Les: Nytter ikke med uavgjort når Solskjær puster deg i ryggen