Har blitt noe, men ikke nok moro for Tuanzebe. (foto: united, twitter)

Når du er 22-år i toppfotballen regnes du ikke lenger som noen jypling, men når du har ansvaret for å styre midtforsvaret – mot fler av verdens desidert beste angrepsspillere – da er du fortsatt en fersking. I Paris beviste Axel Tuanzebe at dette er tull.

Midtstopperen har blitt trukket inn til 19 førstelagskamper for United. Med noen få uker trening i beina etter skade, valgte Solsikjær å kaste 22-åringen inn mot forrige sesongs CL-finalister. Vi kunne ikke skjønne hvordan dette skulle gå bra, Solskjær og Tuanzebe visste bedre.

Les: Godt fornøyd Solskjær etter triumfen i Paris

-Det var en utrolig prestasjon av Axel. Han har bare trent i et par uker og var fullstendig spot on, begynner Solskjær ifølge Sky Sports.

Les på F7: Verdens 10 råeste tenåringer i Champions League 2020/21

-Axel er en fremragende forsvarsspiller og en stor leder. Han har kommet gjennom akademiet, og vi har i mange år visst at han blir en toppspiller for oss. Han har karakteren og innstillingen som en Manchester United-spiller skal ha, skryter seierherren Solskjær.

Vi tenker Gary Neville for en gangs skyld holdt kjeft om hvor ille midtstopper-situasjonen hos gamleklubben er. En stor seier for United, Solskjær og «egen-dyrkede spillere». Bare spør Kylian Mbappé, som ikke fant ut av det med Tuanzebe.

Les: Overgangen Manchester United absolutt ikke trenger – er skremmende nær