Bare ro deg ned, Gary.(foto: united, twitter)

Vi har rost Solskjær for å backe spillerne han disponerer. Der José Mourinho holdt fokus på alt han ikke hadde av forsterkninger, har Solskjær så langt gitt troppen all tillit. På fredag kom uttalelsen som støtter dette, men som kommer til å få Gary Neville til å rive seg i håret.

Neville har gjennom hele sommeren gjentatt mantraet: United må ha 3-4 forsterkninger i sommer, United må ha…

Donny van det Beek er i hus, Ansu Fati glapp, Jadon Sancho… vet ingen hva som skjer med før mandag etter lukking.

Les: Dortmund henter assistkongen som sender Erling Haaland videre opp i toppscorer-himmelen

Vi husker uttalelsen til Solskjær etter Sevilla-tapet i Europaligaen i august:

United must strengthen the squad depth.

Nå tre dager før lukking av overgangsvinduet, følger han opp dette.

-Forrige sesong gav det meg ikke mange alternativer. De 11, 12, 13 spillerne fortjente å spille – og de spilte godt. Jeg mener det er et annet scenario nå. Jeg har sett flere av de andre spillerne som ikke spilte så bra forrige sesong gjøre det virkelig bra nå, sier Solskjær ifølge ESPN.

Les på Spansk fotball: Atletico Madrid sender spiller til Bournemouth – beskyttet av solid utkjøpsklausul

Vi kjenner blodtrykket til Neville stige til værs når Solskjær egentlig virker fornøyd med det han disponerer av spillere.

Men så avslutter Solskjær:

-Vi ønsker å ha Man United så høyt opp som mulig. Det er jobben min, og det er det jeg jobber med. Overgangsvinduet er fortsatt åpen litt til, klubben jobber og de kjenner til min mening, sier Solskjær.

Som garantert gleder seg til 5. oktober da fokuset igjen kan rettes fullt mot utnyttelsen av spillerne i den eksisterende troppen. Det vil si, hvis Nevilles forsterkninger kommer. Ender det med van de Beek, kommer det tamme resultatet på overgangsmarkedet i sommer til å følge hvert eneste av Uniteds poengtap.

Les: Roma nøyer seg ikke med Smalling – satser på United-duo