Marvin Park

Det er ingen stor overraskelse at den 23 år gamle høyrevingen Marvin Park i dag tar farvel med Real Madrid. – For to somre siden, da han ble sendt på lån til Las Palmas ble det avtalt en kjøpsopsjon.

Da Marvin, som ikke er et typisk spansk navn ganske raskt startet å levere for sin låneklubb kom hintene om en forlengelse fra manager García Pimienta og resten av de som hadde noe å si i Las Palmas. – Signalene ble sterkere etterhvert som tiden gikk.

Les: Exit rykter: Manchester United tar en avgjørelse om Bruno Fernandes kontrakt

«Los Blancos» var først ute med å bekrefte spilleren er solgt til Las Palmas. Så i rask rekkefølge, avskjed og introduksjon til ny klubb.

Marvin Park kom til Real Madrid for åtte år siden til klubbens akademi, siden det har det blitt bare fire La Liga kamper for Real Madrid.

Mavin Park takker fansen og Real Madrid i sosiale medier! «Avslutter et kapittel som har vært fantastisk. Noen år vil jeg aldri glemme. Takk @realmadrid for at du satset på meg til din tid og for at du hjalp meg til å bli den jeg er i dag, både personlig og profesjonelt. Madrid vil alltid være mitt hjem og forhåpentligvis en dag krysses veiene våre igjen.»

I forrige sesong fikk han rikelig med spilletid i Las Palmas, som til tross for en elendig sluttspurt klare å overleve i La Liga.

Real Madrid C. F. og U. D. Las Palmas har blitt enige om overgangen til Marvin Park.


Marvin Park begynte i Real Madrid sitt akademiet i 2016 i en alder av 16 år. I 2020 ble han kåret til Youth League-mester med U19-laget. Han har spilt 4 førstelagsopptredener for Real Madrid siden han fikk sin konkurransedebut tilbake i september 2020. De siste to sesongene har han spilt på lån hos U. D. Las Palmas.

Les på Engelske klubber: Sir Jim Ratcliffe kritiserer «urettferdig» avgjørelse om Manchester United Jean-Clair Todibo-deal