Det er dette trynet vi skal ha etter Norges kamper.

Det har vært noen nervepirrende dager for FC København og manager Ståle Solbakken som var avhengige av å komme ut av en slapp periode. -På onsdag tok de sin første seier på 6 kamper mot Aalborg og i dag skulle Europa billett sikres.

Seierstørken på 6.kamper var den lengste for Solbakken som FCK-trener. -Søndag kveld var det Norsjælland de måtte vinne for å sikre 2.plassen i Superligaen.

Les: Liverpool har blinket ut Leicester ving

Det ble raskt tydelig at FC København mente alvor, etter bare 12 minutter satte Jonas Wind det første målet. – Men gjestene ville ikke gi seg, raskt etterpå var Mikkel Rygaard frempå med utligning.

Det ble nervepirrende for København fansen, ikke før det var fire minutter igjen av kampen dukket Dame N’Doye og satte inn det forløsende målet. FC Midtjylland har allerede vært seriemestre en stund og klare for Europa, Aarhus derimot må ut i playoff for den siste plassen.

Det mange ikke er klar over, foruten nærmeste familie og de som følger dansk og små ligaer er at Manchester United spiller Nemanja Matic har en et år yngre bror Uros Matic som spiller i FC København. – Vel inntil idag.

Etter en rekke utlån og «forsøk på integrering» er det over. Nå selger Ståle Solbakken serberen til Qarabag i Aserbajdsjan. Til FC København sine sider sider den norske manageren: «Vi lykkes i fellesskap ikke å få ham helt integrert i vår måte å spille fotball på» og legger til at Matic og klubben skilles “uten hard feelings”. Matic spilte 39 kamper for FCK frem til 2018, men 30-åringen har etterpå vært lånt ut til Austria Wien og APOEL.

Les: Den tidligere storklubben Deportivo La Coruña fortsetter nedturen