Hjem FotballEuropa League Solbakken bekymret før returkampen mot Ajax
Solbakken bekymret før returkampen mot Ajax

Solbakken bekymret før returkampen mot Ajax

mars 12, 2017

FC København vant lett 2-0 seier mot Esbjerg i Super Ligaen, men Ståle Solbakken innrømmer at med Mathias Zanka Jørgensen og Rasmus Falk ute tenker han mye på returkampen mot Ajax.

Manager Ståle Solbakken sparte flere profilene i dag og lot reservene få spilletid, og han var fornøyd med det han så og selv om han ikke fikk noen klare svar føler han seg styrket før returkampen i Europa League på torsdag mot Ajax.

«Jeg vet ikke om jeg fikk noen svar før Ajax, fordi det vil være en helt annen kamp. Vi har noen utfordringer, blant annet i forhold til skader på Rasmus Falk, og vi må tenke nøye» sier Solbakken.

«Vi kastet inn noen spillere i kamp, ​​som trenger å få spille, så som Høgli, Verbic, kusk og Pavlovic. Pavlovic fikk et stort kjøttsår av akillessenen og måtte sy.

«Jores gjorde et godt inntrykk. Han er roligere enn han var i begynnelsen, og han er i god fysisk form og god med ballen. Han kan mangle litt når det går veldig fort, men vi har holdt nullen i alle kampene han har spilt. Jeg er fornøyd med Jores, han ser komfortabel ut»

Benjamin Verbic startet mot Esbjerg i stedet for Rasmus Falk da han spilte sin første kamp siden 19. februar.

Ståle Solbakken forteller at Verbic ikke helt når opp når det gjelder hastighet, men er blant dem som kanskje starter mot Ajax.

Januar Gregus spilte hele kampen som sentral midt, Benjamin Verbic spilt 57 minutter på kanten, mens Kasper Kusk fikk 74 minutter på den andre kanten. De er alle aktuelle mot Ajax, uten at det betyr at FC København kommer til å stille med et reservelag.

Les også: