Skal ikke bomme som med Caicedo. (foto: arsenal, twitter)

Sky Sports meldte Chelsea har forhandlet seg ferdig med Arsenals toppmål, legger igjen rundt milliarden til Shakhtar og har tatt med 22-åringen Mudryk til London. Hos byrivalen er det ikke tid til å rive av seg håret, nå må det handles.

Arsenal skal ikke gi fra seg Premier League-tittelen, troppen som går ut av overgangsvinduet må holde helt inn. Ifølge Evening Standard har Arsenal-direktør Edu Gaspar tatt kontakt med agent Deco for å hente tilbake en brasiliansk angrepsspiller som har vist han behersker Premier League.

LES: Har bedt regjeringen om hjelp til å lønne Lionel Messi 3,5 milliarder i året

Ifølge det engelske mediet har Arsenal snudd fokuset mot tidligere Leeds-stjerne Raphinha. Brasilianeren har kontrakt med Barca frem til sommeren 2027, men med fattige 3 scoringer og 5 assists på 22 kamper i Barca-drakten, har 26-åringen blitt spilleren Xavi bruker til innhopp på et kvarter eller tretti minutter. Ifølge Evening Standard skal det være mulig å hente Raphinha, selv om det bare er halvåret siden La Liga-klubben selv hentet høyrevingen.

Alle kjenner Barcas økonomiske utfordringer, Raphinha er i tillegg klubbens 5. største utgiftspost i troppen (salarysport).

Dette kan skje. Forrige sesong dro brasilianeren til med 11 scoringer på 35 PL-kamper for en av ligaens svakeste klubber, vi kan bare forestille oss hva som kan skje i Arsenal-drakt med Ødegaard og gjengen rundt seg.

LES OGSÅ: Leeds bekrefter klubbens dyreste kjøp