Og da han begynte å snakke til Sneijder trengte de ikke lenger ord.

Wesley Sneijder har har samlet både triumfer og gode historier på sin vei i fotballkarrieren. Da han kom til det stjernespekkede Real Madrid i 2007, var det spesielt én spiller som skilte seg ut – da han først begynte å prate med 23-åringen Sneijder.

Vi husker knapt Guti, men for nederlenderen bringer navnet til den spanske midtbanespilleren med det kule håret frem de gode minnene.

Les: Neco Williams om dagen da alt stemte

-Jeg ble kjapt en del av startelleveren da jeg kom til Real Madrid. Guti pratet ikke med meg på tre måneder eller noe sånt, fordi han ble satt på benken. Men på ett tidspunkt kom vi til å spille sammen og hadde en utrolig forståelse av hverandre. Vi visste hvor den andre var uten å se. Han er en fenomenal spiller – sannsynligvis den beste jeg har spilt med, mimrer sneijder ifølge Fox Sports.

Les: Nicki Bille Nielsen gadd ikke møte opp på trening

Guti, eller José María Gutiérrez Hernández, var et ekte Real Madrid-produkt som holdt seg i klubben som seniorspiller fra 1995 – 2010, før han av en eller annen grunn skulle ødelegge one-club-statusen med ett år hos Besiktas.

Les på Popidol: Lottomilliardær kjøpte fotballklubb