(c) Bilde: YouTube, Stabæk:Marius Østvold

Marius Østvold er en del av det som omtales som talentfabrikken til Stabæk, for nesten to år siden startet et skademareritt som har holdt talentet utenfor banen.

Lokalavisen for Asker og Bærum har møtt Marius og fått en statusoppdatering.

Verden så lys ut for Marius da han 29 mai 2016 fikk sin Eliteseriedebut for Stabæk mot Start, noen aldersbestemte landskamper hadde det blitt også. – Men så bare 14 dager senere på treningsleir i Sverige vred han kneet og fikk ødelagt korsbånd.

Les: Han har spilt sin siste kamp for Stabæk

«Det er klart det har vært tøft. Det er ikke noe gøy å se andre spille fotball når du selv ikke kan være med», sier Stabæk-spilleren Marius Østvold til Budstikka. Og fortsetter: «Selvfølgelig er det bittert. Jeg var på G18-landslaget og alt. Jeg var en bedre fotballspiller da, enn det jeg er nå».

Etter selve skaden var et tilbakelagt tema, trente Marius for mye for å komme tilbake på banen og i form, i fjor sommer måtte han på grunn av for stor belastning operere begge leggene.

Men han bet tennene sammen og trente seg opp igjen. Bare for å få en ny nedtur da han kom tilbake. I juni i 2017 måtte han opereres i begge leggene på grunn av belastningsskader.

I litt over en uke har han trent med Lyn (Tidligere Smart Club United) som befinner seg i 3.divisjon. Det ser nå ut til at det blir en gradvis retur til fotballen gjennom spill i lavere divisjoner.

 

 

Inge André Olsen er sportslig leder i Stabæk, Han sier at de støtter spilleren i hans valg, og at det viktigste er at han får spilletid.