Hjem Europa League Snakk om å få umiddelbar uttelling for et kjøp

Snakk om å få umiddelbar uttelling for et kjøp

august 17, 2017

Samuel Adegbenro som av Eurosport ble døpt om til Super-Samuel sørget for seier borte mot Ajax i kveldens Europa League-playoff. Ikke bare får Rosenborg et meget godt utgangspunkt for returoppgjøret på Lerkendal neste torsdag, de har også fått en «ny» stjerne. 

Rosenborgs hovedtrener Kåre Ingebrigtsen må si seg meget fornøyd med sitt kjøp på tampen av sommerens overgangsvindu. – Snakk om å få umiddelbar uttelling.

Spill i Europa League er verdt veldig mye penger.

Innbytter Samuel Adegbenro ble spilt gjennom av Matthías Vilhjálmsson mens kampen tikket mot slutten, det så ut til å bli målløst, men i det 76 minutt viste Samuel alle på Amsterdam Arena at han var verdt veldig mye mer enn hans nåværende prislapp på 15 millioner.  – Liten tvil om at dette er en spiller som han tidligere klubb Viking kommer til å savne.

Les: Rosenborg er ikke ferdig med handleturen

Gruppespillet i Europa League kom et godt skritt nærmere i kveld.

Kåre Ingebrigtsen fortalte på Europsport etter kampen at et var laget som fungerte, hele laget:  «Det er det kollektive som jobber utrolig bra. Når det er bortebane mot Ajax, må vi ligge lavt i perioder. Vi må jobbe knallhardt for hverandre og er disiplinerte». og han fortsetter:

«Det er de ferdighetene vi trenger. Da kan vi ta med oss noe på bortebane, sier RBK-treneren som beskrives Adegbenros mål slik:  «En fantastisk avslutning».

Med det laget som Rosenborg har nå og den posisjonen de har i Eliteserien er det mye galt som skal skje om de ikke blir seriemestre.  At de nå har skaffet seg en mulighet til en god runde ute i Europa også er et ekstra krydder som vi krysser fingrene for at blir virkelighet.

Banens beste var Rosenborg keeper André Hansen som hadde mange veldig fine redninger og holdt nullen mot et stadig mer frustrert Ajax lag.Vi har startet en nysatsning innen E-sport , følger du denne linken kan du lese alt om det.E- sport i samarbeid med iGame Norges raskeste casino.

Lesetips til deg.