Hjem FotballChampionship Småpenger og store forhåpninger i Birmingham
Småpenger og store forhåpninger i Birmingham

Småpenger og store forhåpninger i Birmingham

april 20, 2017

Redningsmannen Harry Redknapp får en bonus, hvis han holder Birmingham i Championship, men jobber ellers gratis for klubben ut resten av sesongen.

Birmingham har hyret inn 70-årige Harry Redknapp til sesongens tre siste kamper i Championship, og managerveteranen arbeider reelt sett gratis.

Han får dog en bonus, hvis han holder klubben i Championship.

– Jeg får ingen lønn, men det gjør meg ikke noe. Jeg får en bonus. Ikke en stor bonus, men jeg har sagt til dem; ‘hvis ikke jeg holder dere oppe, skal jeg ikke ha noe, sier Redknapp til BBC.

Birmingham har tre poeng ned til streken med tre runder igjen, men laget er inne i en særdeles dårlig periode med kun to seire i løpet av de siste 24 kampene.

Redknapp har hatt suksess med denne formen for avtaler tidligere da han inngikk samme type avtale med Derby forrige sesong. Dengang var han hyret inn som konsulent og ville kun bli betalt dersom Derby kom med i opprykks-playoff, hvilket de gjorde.

Kanskje Redknapp skulle komme seg på Last Train to London (Electric light orchestra – et av mange Birmingham band fra tidligere tider) i tide, da det ser ut som en bratt oppover bakke for en aldrende trenerlegende.

Les også: