Boris Becker

Den tyske tennislegenden Boris Becker løslatt etter å ha sonet bare åtte måneder av en 2,5 års fengselsstraff. BBC melder at den tre ganger Wimbledon-mesteren vil så raskt som mulig etter dagens løslatelse deporteres med fly fra Storbritannia.

Det er ingen forklaring på hvorfor han ble løslatt etter å ha sonet bare åtte måneder. – I april i fjor ble han dømt til to og et halvt års fengsel for å ha skjult eiendeler og lån verdt 2,5 millioner pund for å unngå å betale gjeld.

Den tidligere nummer en i verden og ekspertkommentator på nettopp BBC erklærte seg insolvent 21. juni 2017, med en gjeld som nesten nådde 50 millioner pund inkludert et ubetalt lån på mer enn 3 millioner pund for en eiendom han eide på Mallorca.

Les: Real Madrid, Chelsea, Manchester United, Manchester City og PSG er alle klare for rekordkjøp

Becker, som har bodd i England siden 2012, blitt overført fra Wandsworth fengsel, sørvest i London, til Huntercombe fengsel, nær byen Henley-on-Thames, i det engelske fylket Oxfordshire, en lavere sikkerhet fengsel for utenlandske kriminelle, i påvente av hans utvisning.

Den seksdobbelte Grand Slam-mesteren kvalifiserte seg for automatisk utvisning fordi han er utenlandsk statsborger uten britisk statsborgerskap

Les: Goal bekrefter: Ronaldo har fått innpass hos Real Madrid