Mr. Rice. (foto: west ham, twitter)

I vinter var Mudryk på god vei til Arsenal. Chelsea-eier Todd Boehly tanket privatflyet, dro til Shakhtars treningsleir og overtalte spiller og klubb til å godta tilbudet fra Chelsea. Få savner en Mudryk på Emirates, men kuppet henger som et spøkelse over neste overgangsvindu. Denne gangen er det Declan Rice som er toppmål for the Gunners.

Prosessen har pågått i lengre tid, der engelsk media har fremhevet Arsenal som klubb i pole position til å signere den engelske landslagsspilleren, men forrige måned kom signalet fra Bundesliga om at Thomas Tuchel selv har tatt en prat med en av sine favorittspillere i Premier League, Declan Rice.

LES: The Guardian: Siste sjanse for Moyes

Ifølge tyske Sky Sports har Tuchel fått Bayern-styret til å godkjenne jakten på 24-åringens signering, på tross av at Rice selv har signalisert han gjerne blir værende i Premier League og London.

Sky Sports hevder Bayern har fått et gjennombrudd. Sky-journalist Florian Pletterberg hevder Rice har likt det han har hørt fra Bayern-ledelsen og «er åpen for» en overgang til Bayern München.

LES OGSÅ: Måtte sparke Man United-kompisen

Dette er ikke over. «Mudryk-spøkelset» henger fortsatt over Arsenal.