Fikk nok av millioner til pensjonstilværelse, men savner tydeligvis action.

Vi trodde halvveis på at 61-åringen var på vei inn i pensjonistenes rekker etter at han skjønte tiden i Newcastle var over. For det første fortalte han om det enorme presset som ligger på en manager og hans familie. For det andre betalte «verdens potensielt rikeste klubb» godt for at Bruce skulle gi fra seg plassen til Eddie Howe. Fire måneder senere er Bruce alt annet på vei inn i et roligere liv.

På onsdag var Valerien Ismael historie i West Bromwich, dagen etter er Bruce i det Sky Sports beskriver som tette forhandlinger med Championship-klubben.

Les: Onsdag presenterte Xavi spilleren han i 2020 mente ikke duger for Barcelona

På 6. plass med 45 poeng på 29 kamper er det fortsatt muligheter for West Brom til spille seg frem til opprykk, Fotballkrigeren Steve Bruce vet godt hva som må til i siste del av sesongen, uavhengig av om klubben spiller i Premier League eller Championship.

Ansetter West Bromwick Bruce, blir dette den 12. trenerjobben i engelsk fotball. Vi ramser opp: Det startet med Sheffield United i 1998, så Huddersfield, Wigan (to runder), Crystal Palace, Birmingham, Sunderland, Hull City, Aston Villa, Sheffield Wednesday og Newcastle.

The Bruce. (foto: newcastle)

Les: Forbereder gigantisk Haaland-tilbud

Denne mannen er engelsk fotball, så for West Bromwich er dette en solid løsning. Bruce hadde ingen økonomisk motivasjon for å returnere til fotballsirkuset, nå dreier det seg om passion for fotballen og det berusende kicket ved suksess.

OPPDATERT: På fredag ble Bruce bekreftet som West Brom-manager.