Kieran Tierney nederst og Martin Ødegaard på topp

Den siste tiden har det blitt skrevet mange spaltemillimetre om en exit for Arsenal sin skotske venstreback Kieran Tierney. Vi har kunnet lese at fortsettelsen ville være i en Premier League klubb. Aston Villa, Newcastle og Manchester City er nevnt om hverandre. Newcastle var svært nær en overgang før de hentet Lewis Hall fra Chelsea, nå melder Sky Sports ingen av dem er aktuelle.

Tierney er en av syv spillere Gunners ønsker å sende på dør før slutten av sommerens overgangsvindu.

Les: Henter tilbake Alexis Sanchez etter bare et år

Arsenal har dumpet Granit Xhaka, Pablo Mari, Auston Trusty og Matt Turner permanent så langt mens Runar Alex Runarsson og Marquinhos har dratt på lån. En som forventes å hente hjem en god fortjeneste til Emirates spissen Folarin Balogun en av de syv spillerne Arsenal er ute etter å bli kvitt. – Nord-londonerne er forberedt på en sen budkrig om 22-åringen som har tiltrukket seg interesse fra en rekke klubber – med Monaco som leder.

Albert Sambi Lokonga er en annen spiller Arsenal ønsker å avlaste, og han har blitt koblet til Brighton, selv om de er mer interessert i et lån og Gunners foretrekker å selge.

Arsenal har etter Newcastle ble uaktuelt innledet samtaler med Real Sociedad om Kieran Tierney. – Det skal dreie seg om et lån ut sesongen med opsjon på kjøp. – Sportsdirektør Edu forsøker å gjøre opsjonen om til kjøpsplikt etter leieperioden.

Les: Nottingham Forest er klar med sin femte sommersignering

Tierney, som er under kontrakt til sommeren 2026, har ikke vært med i Arsenals to første kamper denne Premier League-sesongen. Han kom til fra Celtic i 2019, og har siden spilt 124 opptredener.