Slavisa Jokanovic,

Sheffield United skal ifølge seg selv være et Premier League lag, derfor satte de rekord med spillerkjøp sist sommer. Det fungerte ikke og klubben rykket ned, mye på grunn av skader hos Sander Berge og i mai fikk Chris Wilder sparken.

(Gikk rimelig sømløst over i jobben som manager for Middlesbrough som pr nå gjør det nøyaktig like dårlig som Sheffield United i Championship, begge har 34. poeng etter 19.kamper på en 15.og 16. plass.)

Sky Sports melder at Sheffield United ikke har en «vente og se holdning» i sitt arbeid med å komme tilbake til Premier League og sparker 53 år gamle Slavisa Jokanovic i løpet av kort tid. – Klubben har egentlig bestemt seg, men ønsket å være sikker på at John Fleck var bra etter kollapsen.

Les: Martin Ødegaard hadde ikke nubbesjans hos Real Madrid

Jokanovic overtok treneransvaret etter nedrykket fra Premier League i mai. Også Sander Berge virker ikke å være helt i slag, akkurat som resten av laget, han har startet i fem kamper og hatt et innhopp denne sesongen. – Ikke bra for tidenes dyreste Sheffield United spiller.

Sparkes Jokanovic blir han den femte manageren som forlater sin lederposisjon i Championship denne sesongen.

Les på Popidol: To av tidenes beste sci-fi-filmer blir tv serier