(foto: juventus, twitter)

Det begynner å bli en del år siden vi stusset når europeiske toppklubber dro over atlanteren for å hente spillere. Christian Pulisic – og ikke minst Alphonso Davies har sørget for dette. Nå har også Juventus innrømmet for seg selv at det er interessante spillere som kommer fra det amerikanske kontinentet.

Texas-gutten Weston McKennie bestemte seg i 2016 for å søke fotball-lykken på akademiet til Schalke 04. Fire år og 74 Bundesliga-kamper senere er 21-åringen blitt lagt merke til i alle de største ligaene. Ifølge ESPNs kilde var Hertha Berlin overbevist om at de skulle sikre seg midtbanespilleren i sommer, men amerikaneren har latt seg friste av tilbud utenfor Tyskland.

Les: Lionel Messi kommer med et stort krav det er lett for Manchester City å møte

Ifølge ESPN har Southampton og Newcastle vært på, mens Chelsea og Liverpool viste interessen tidligere i sesongen.

Så hva blir det til når døren til halve fotballverden står åpen?

ESPNs kilde hevder Juventus har bestemt at neste destinasjon for McKennie blir Torino, og er i forhandlinger som vil føre til overgangen. Det er Pirlo som har satt fart på prosessen, der 21-åringen har de riktige kvalitetene – ikke minst alderen, som skal få ned aldersgjennomsnittet i troppen.

Les på Popidol: Alphonso Davies inspirerende reise fra flyktning til Champions League-vinner

Sky Sport Italia har fått med seg at det hele nå er i boks, der amerikaneren lander i Torino for medisinsk sjekk på fredag. Juventus leier McKennie for rundt 30 millioner kroner, for så å sende 190 millioner kroner til Schalke ved en senere anledning når/hvis overgangen gjøres permanent.

Dette er en spiller vi definitivt skal følge. Når midtbanelegenden Pirlo har valgt sin unge favoritt til denne posisjonen, da er det potensiale i spilleren.

Les: Bruno Fernandes: «Ronaldo spør meg om Manchester United»