Fra lyseblått til rødt - til djevelsk rødt? (foto: bayern, twitter)

Leroy Sané sendte en nydelig assists-stikker til Musiala i lørdagens 1-6 overkjøring av Eintracht Frankfurt. Da ryktene fyrte om at Manchester United var på tokt for å hente den tidligere City-spilleren tilbake til Premier League, kom det umiddelbart fra Bayerns sportsdirektør: «Det er ikke noe sannhet i det. Leroy er en viktig spiller for oss, mer er det ikke å si om dette.»

Vi husker hvordan sportdirektør Salihamidzic i flere måneder feide av ryktene om Lewandowski-exit som humbug, så uttalelsen trenger ikke å bety noe.

LES: Adrien Rabiot forlanger en heftig bonus

For ifølge Sky Sports Germany har Bayern München sendt signaler om bud som vil kunne realisere en exit på 26-åringen, Sané selv skal ha nikket bekreftende til summen og alternativet for en mulig exit fra klubben.

Sané ble hentet fra Manchester City i 2020 og var tiltenkt en sentral rolle hos hos Bayern. Mot Eintracht startet 26-åringen på benken.

LES: Harry Kane fikk klar beskjed om at han har en 22-åring som «puster ham i nakken»

Det er bare noen få måneder før Hansi Flick skal sende sine utvalgte til Die Mannschaft i VM-sluttspillet. Leroy Sané har en Mané som garantert kommer til å ta majoriteten av spilletid på den ene vingen, Manchester United har et offensivt problem som må løses. Ett fattig mål på Old Trafford mot Brighton i 1-2 tapet på søndag viser at Erik ten Hag ikke er der han ønsker å være før en lang sesong som må ende med suksess.

LES: Selger først til Juventus – går så direkte på handletur hos PSG

Sky Sports Germany hevder budet fra Manchester United må ligge på mellom 60 og 70 millioner euro. Selv om sannsynligheten er stor for at Sané blir med Nagelsmann videre, har Bayern signalisert at beilere som Man Utd har en åpning.