Vi bare måtte ta med et Solskjær-bilde. Savner mannen i Premier League, veit du. (foto: united, twitter)

Mye hadde roet seg etter 0-3 seier mot Tottenham og 2-2 mot Atalanta, men når du har signert som Man Utd- manager roer det seg aldri når du taper kamper. Spesielt når det står om å male byen rød eller lyseblå. Derfor var det forutsigbart at Solskjær-kritikerne fyrte på med krav om oppsigelse etter det forsmedelige 0-2 tapet mot byrivalen.

Engelsk media har tidligere hevdet Solskjær holdes tilbake i managerstolen på grunn av den uavklarte situasjonen med Ed Woodwards erstatter, men ifølge Sky Sports er dette tull. Det er og blir styret som avgjør om noen skal sparkes.

Les: Er Dortmunds forretningsmodell rett og slett en katastrofe?

And that means?

Sky Sports hevder videre at Manchester United ikke sitter på planer om å gi Solskjær sparken. Solskjær sa selv han ikke opplever at han sitter på lånt tid, og at han er mannen for å lede United inn til et godt sesongresultat. Så langt har Solskjær ledet United i 148 kamper, med poengsnitt på 1,8 poeng (optajoe).

Også ESPNs kilde hevder Solskjær står som United-manager på Vicarage Road, 20. november.

(foto: united, twitter)

Les på Tysk fotball: Reece Oxford lengter ikke tilbake til West Ham – «er hjemme» i Bundesliga

It´s not over yet. Vi tenker United denne gangen også gjør regnestykket på hva de har å vinne hvis de erstatter Solskjær med – ja, med hvem?

Les: Italiensk media: Juventus holder nå utgangsdøra åpen for Aaron Ramsey