Michael Carrick, Ole Gunnar Solkjær og Kieran McKenna hadde det høy på jobb

I det minste er den norske manageren Ole Gunnar Solskjær tilbake på mediers lister over mulige managere. -For et par dager siden kunne ESPN melde at den tidligere Manchester United manageren var på vei til Tyrkisk fotball og nå kommer det informasjon om at Leicester har tatt kontakt.

Leicester er tilbake Premier League og kan takke den tidligere Pep Guardiola assisteten Enzo Maresca. I sin første sesong vant han Championship. Chelsea ble enig med Mauricio Pochettino om å slutte og de hentet inn Enzo Maresca. Dermed er jakten på en ny erstatter på gang.

Les: Sir Jim Ratcliffe tar en drastisk beslutning for å unngå at Manchester United blir utestengt fra Europa League

Først ute med nyheten om at de hadde kontaktet Ole Gunnar Solskjær i Sportsbible, og så litt etter det Sun. Klok av skade fra nyhten om Tyrkia valgte vi å vente til også Sky Sports tok saken med overskriften: Leicester har tatt kontakt med et «sensasjonelt» navn.

Nordmannen sies å være «høyt ansett» i lederrommene på King Power Stadium. 51-åringen skal også være ivrig etter å ta over Premier League-nykommeren.

Flere trenere bør imidlertid stå på klubbens liste over kandidater som tar form. Ruud van Nistelrooy og Maurizio Sarri er eksempler på to andre navn som har vært nevnt i ulike medier.

Solskjær har vært uten klubb siden han ble sparket av Manchester United i slutten av 2021.

Les: Ny Hunger Games-bok og film på gang