Har draget.

James Rodrigez er inne til medisisk test, nå er to spillere til på vei inn til den blå delen av Liverpool for å gi Everton et vanvittig boost.

Nei, vi har ikke glemt forrige gang Everton åpnet kontoen og lot Ronald Koeman leke seg noen måneder før det var rett ut fra Goodison Park da «varene» ikke leverte. Denne gangen tror vi klubben og manageren treffer bedre.

Les: Coutinho hylles som en helt

James Rodriguez har Ancelotti blitt godt kjent med både i Real Madrid og Bayern München, og vet hvilket potensiale kolombianeren har når han får den rette guidingen – og tillit.

Les: Nå skjer det: Premier Leagues neste superstjerne til medisinsk test

Ifølge Sky sports har Watford-spilleren Abdoulaye Doucouré fått go til å diskutere de personlige betingelsene med Everton og har avtalt den medisinske testen. Den franske midtbanespilleren slippes fra Championship-klubben for rundt 260 millioner kroner pluss add-ons.

Les på Engelske klubber: City-spilleren bekrefter at han ikke blir, men må få med seg denne sesongen

Og ukas siste signering?

Brasilianeren Allan ankom Merseyside på onsdag etter at Napolis president Aurelio De Laurentiis bekreftet at spilleren var good to go forrige helg. Ifølge Sky Sports Italia må Everton ut med rundt 290 millioner kroner totalt for den defensive midtbanespilleren.

Snakk om god uke for Ancelotti: En kolombianer, en franskmann og en brasilianer.

Les: Sport: Wijnaldum er ferdig på Anfield