Herr Sportsdirektør. (foto: bayern, twitter)

Det er ikke noe nytt at Sadio Mané er linket til andre klubber. Den senegalesiske vingen har gjennom årene spilt seg til en posisjon som en av de beste på markedet. I Premier League denne sesongen har det blitt 14 scoring på 32 kamper, i Champions League 4 på 11 kamper. Ikke bare har Mané stått for effektivitet foran motstandernes mål, spilleren har i tillegg passet inn som en svært viktig del av lagmaskinen og suksessen til Jürgen Klopp.

Så hva skjer med 30-åringen som har vært på Anfield siden overgangen fra Southampton tilbake i 2016? Sky Sports Germany hevder Bayern München er trygge på at de kan få Mané til å trekke til Bundesliga i sommer.

Les: Diaz-overgang klaget inn til FIFA

Med kontraktsutløp i 2023 og ifølge Sky Sports ikke tilfreds med posisjonen sin i klubben sammenlignet med det han har levert på banen, er sportsdirektør Salihamidzic klar for å gjøre et fremstøt.

Bayern München har ikke lykkes med å få Serge Gnabry til å forlenge utover 2023, Sadio Mané har rykket opp som potensiell erstatter. Med Luiz Diaz sin umiddelbare suksess på venstevingen til Jürgen Klopp kan det begynne å lukte en Mané exit.

Bayern München gjør seg hvertfall klare.

Les: Bekreftet: Steven Gerrard har overbevist Villa-ledelsen om signeringen vi har ventet på