Lykke til på reisen. (foto: united, twitter)

Benjamin Pavard har vært på vei bort fra Bayern München i flere overgangsvinduer, ikke spesielt fornøyd med hvordan Julian Naglesmann brukte ham på banen. Franskmannen ble værende, men denne gangen blir det exit.

Ifølge overgangsjournalist Florian Plettenberg hos tyske Sky Sports har Bayern München og Man United begynt forhandlingene mot en overgang på 27-åringen.

LES: The Athletic: Debutkampen til Højlund er blinket ut

Bayern var åpne for å selge Pavard i januar, men til tross for interesse fra Inter, skjedde det aldri. Det antas at hvis Serie A-gigantene hadde fått solgt Milan Skriniar til Paris Saint-Germain, ville de hentet spilleren.

Manchester United hadde lenge plan om å hente en høyreback i januarvinduet, men Aaron Wan-Bissaka leverte varene mens han dekket for Diogo Dalot, og han beholdt sin plass. Nå kommer nytt fremstøt for å sikre seg den franske verdensmesteren fra startelleveren til bundesligaklubben, der Pavard skal ha gitt Bayern beskjed i mai han ønsket nye utfordringer.

Pavard brukes like naturlig på på høyreback som i midtforsvaret, for Erik ten Hag en verdifull egenskap. Barcelona og Manchester City har begge vist interesse for den franske landslagsspilleren (49 landskamper), men ifølge Sky Sports styres det nå mot Old Trafford.

LES OGSÅ: Nottingham Forest har skaffet seg Arsenal-keeper