Nagelsmann (foto: bayern, twitter)

Manuel Neuer har hatt en undisputed posisjon som nr. 1 hos Bayern siden tidenes morgen. Da svir det ekstra når 36-åringen bestemmer seg for å «lufte hodet» etter VM-bommen med å knekke beinet på skiferie. Dette tvang sportsdirektør Salihamidzic og gjengen til haste rundt i Europa på jakt etter en erstatter som kan stanse PSG i Champions Leagues 8.-delsfinale og redde tittelen i Bundesliga.

Bayern har keeperkronprinsen Alexander Nübel på utleie til Monaco, men har tydeligvis ikke inkludert en klausul i kontrakten som gjør det mulig å hente tilbake 26-åringen midtveis i sesongen.

LES: City lei av å være misunnelig på Old Trafford – nå skal det bygges

Ifølge tyske Sky Sports er Bayern-ledelsen nå i forhandlinger med Dinamo Zagreb. Diminik Livakovic er selv opptatt med sitt i Qatar som keeper for Kroatia, tre av fire reddede straffer fra Japan i 8.-delsfinalen var med på å overbevise Bundesliga-giganten.

27-åringen har stått for Dinamo Zagreb og NK Zagreb hele karrieren, for Kroatia har Livakovic voktet buret i 39 landskamper.

LES OGSÅ: Setter inn støtet på Bellingham nå!

Nå kan det meste snus på hodet etter VM, der en av verdens beste klubber sårt trenger en ballstopper som takler presset i de største kampene. Det sies ikke om det dreier seg om leie for resten av sesongen eller noe mer langsiktig.