Tok gjerne tre av gangen hos City. (foto: city, aguero)

Da Ronald Koeman kom inn hos Barcelona forrige sommer ble Luis Suarez definert som has been. Opprydningen skulle begynne med gamlegutta (bortsett fra fredede Messi og Pique). Exiten ble høylydt, sår – og kostbar for Barcelona. Nå har tydeligvis holdingen til hva som fortsatt kan bo i veteraner, endret seg på Camp Nou.

Sergio Aguero forlater Etihad Stadium til sommeren på free transfer (forhåpentligvis med CL-tittel i samlingen). Hadde exiten skjedd forrige sommer, ville trolig Barca-ledelsen plassert argentineren i samme bås som Suarez.

Les: Tottenham går for den største vinnerskallen av dem alle

Etter å ha definert Suarez som overflødig i Prosjekt Gjenreising hos Barca, har 34-åringen dundret på med 19 La Liga-scoringer for Atletico.

Barcelona akter ikke å gjøre samme feil igjen. 32-åringen Aguero har riktignok bare vært på banen 612 minutter denne sesongen, men med 258 scoringer for City og 100 for Atletico Madrid er ikke 32 noen alder. Teften har vært der hele veien.

Les på Engelske klubber: Mourinho sirkler seg inn mot trofast Manchester United-spiller

Har fortsatt nok av scoringer i beina. (foto: city, twitter)

Ifølge Sky Sports har Barcelona og Agueros representanter holdt et innledende møte for å bli enige om det som er intensjonen til begge parter: Sergio Aguero i Barca-drakt til sommeren.

Ifølge Mr. Transferguru, Fabrizio Romano, tilpasser Aguero seg Barcelonas økonomiske situasjon og aksepterer et solid lønnskutt for å kunne spille med kompis Lionel Messi.

United fikk sin Cavani, Milan sin Zlatan, Atletico fikk sin Suarez, Barcelona får sin Aguero. Fire klubber som tvilsomt kommer til å undervurdere de råeste veteranene ever again.

Les: Endelig: Manchester United tilbys rabatt på 400 millioner kroner