(c) Bilde: Bodø/Glimt: Martin Bjørnbak

Martin Bjørnbak er neste to meter høy og omtales med rette som stopperkjempe. Er det kamp for Bodø/Glimt kan du banne på at deres kaptein spiller, Martin Bjørnbak har spilt samtlige minutter denne sesongen.

Starten for laget har ikke vært bra, etter fire kamper spilt har det bare blitt tre poeng. Bodø/Glimt har skjønt det ikke er lurt å ha en kaptein på utgående kontrakt og har signert Martin Bjørnbak ut 2019 sesongen.

«Jeg vil bli i Bodø/Glimt. Det er godt å ha alt på plass, og ha det stabilt en stund fremover. Jeg tror det er bra for klubben og bra for meg» sier Bjørnbak til Bodø/Glimt sine sider.

Spilleren selv sier han er veldig fornøyd med å lande en ny avtale med Glimt, dette til tross for at han lenge skal ha vært usikker på om en forlengelse var et rette å gjøre.

– Jeg vil bli i Bodø/Glimt. Det er godt å ha alt på plass, og ha det stabilt en stund fremover. Jeg tror det er bra for klubben og bra for meg, sier Bjørnbak.

Martin Bjørnbak som nå er 26 år fikk sin debut i 2011 og ble året etter sent til Haugesund på utlån og han kom først tilbake i 2015.

Sjekk ut oddsen i neste kamp