Går inn dør til noe kult.

I begynnelsen virket seg som om Jens Petter Hauge etter overgangen fra Bodø/Glimt til AC Milan skulle skyte inn i Serie A som er stjerneskudd. – Det var definitivt noen høydepunkter og spektakulære mål som hentet frem superlativene i både italiensk og norsk presse.

Men nå går det tråere, 21 åringen har ikke spilt et eneste minutt de siste seriekampene, årsaken kan rett og slett være AC Milan forbereder seg på en gigantisk deal med Udinese.

Les: Gjør klar en halv milliard og tidligere Barcelona-spiller i Koulibaly-byttehandel

Det er noe som ikke stemmer, formen er ikke helst som den skal, noe vi fikk kommentert av landslagssjef Ståle Solbakken på landslagssamling. – Skal vi tippe tror vi det dreier seg om forholdet til manager Stefano Pioli som er verdensberømt for å være en arrogant jævel.

Jens Petter Hauge er på førstesiden til La Gazzetta dello Sport i dag hvor de melder at han blir en brikke i en overgang med Rodrigo De Paul. Prisen på 40 millioner euro skal reduseres ved å sende den norske landslagsspilleren i retur.

Det er slettes ikke sikkert Udinese velger Hauge, AC Milan har vært så imøtekommende at de stiller med flere valg i byttedealen. Daniel Maldini, Tommaso Pobega og Marco Brescianini skal også være tilbudt.

Det hele er egentlig ganske overraskende. Jens Petter Hauge er en fantastisk god spiller som har levert, – Totalt har det blitt åtte mål for AC Milan, hvor de fleste har vært i Europa. – Hauge har ikke spilt siden har scoret sitt andre mål i Serie A i 1 – 1 kampen mot Sampdoria 3.april.

Det skrives en god del om at forholdet til AC Milan manager Stefano Pioli ikke er det aller beste. – Topp fire ser ut til å glippe etter to strake tap, kveldens kamp mot bunnlaget Benevento blir avgjørende, ikke bare for topp fire, men også for jobben til Pioli.

Les: Morten Gamst Pedersen har bestemt seg

AC Milan ligger på femteplass med like poeng som Juventus på fjerde og Napoli på tredje.