Grim. (foto: united, twitter)

Spurs-supporterne hadde en dårlig følelse til pause. 0-2 bak Manchester United på hjemmebane, 6-1 tapet mot Newcastle forrige helg lå der og gnaget. Så fikk Ryan Mason fart på Spurs-spillerne og tok tilbake ett poeng med utligning til 2-2. Erik ten Hag var alt annet enn happy.

-Vi var simpeltent ikke gode nok i 90 minutter. Når jeg tenker på de første 45 minuttene var vi fantastiske, begynner Ten Hag til BBC.

LES: Zidane i samtaler med klubben alle trodde han var ferdig med

Jadon Sancho trengte bare syv minutter på å score, Marcus Rashford fulgte opp med 0-2 scoringen rett før pause. Så kom det tilbakevendende problemet for verdens største klubb. Uavhengig av hvilken manager som har ledet United de siste ti årene, en betryggende ledelse rotes bort helt unødvendig.

Ten Hag har forklaringen på hva som skjer.

-Noen spillere tror de kan spille kampen på 90 prosent. Vi mistet fokus. Jeg vet godt spillerne ikke er roboter, men man skal være der hver uke, sier United-manageren.

Igjen sliter United med at de selv er den største utfordringen. Erik ten Hag har fortsatt et godt stykke igjen med troppen. 90 prosent innsats blir garantert straffet hardt av motstandere i verdens tøffeste liga. Da hjelper det ikke at Rashford har sin beste sesong ever.