Hva hvordan skal Mourinho gi Pogba gnisten tilbake? (foto: manchester united)

Manchester United har virkelig lyst på Cristiano Ronaldo og har fått forståelse for at de må friste med mer enn penger for å få til en avtale med Real Madrid. – nå tilbyr de ifølge Dario Gol verdens beste keeper pluss 70 millioner euro. 

De vet Real Madrid lenge har ønsket å signere den spanske stjernekeeperen David de Gea og verdsetter han omtrent på samme nivå som Manchester United, nemlig 130 millioner Euro. -Det er få ting som kan få Jose Mourinho til å kvitte seg med de Gea, en retur for Ronaldo til Premier League og Manchester United er tydeligvis tilstrekkelig.

Keeper pluss 70 millioner euro blir med rask hoderegning 200 millioner euro, noe som hvis det skjer blir tidenes nest dyreste overgang. David de Gea har vært lenge på Old Traford, siden han kom i 2011 har han reddet Manchester United så mange ganger at han sakte men sikkert har tatt tronen blant verdens keepere.

 

Diario Gol sier at Los Blancos er interessert i å signere spansk internasjonal De Gea, og at United verdsetter spilleren på rundt € 130 millioner.

Det er mange Manchester United fans som mener Cristiano Ronaldo blir for dyr og jålete, men de vil sikkert glemme det så snart han bøtter inn spektakulære mål for klubben igjen. Det er ingen som har vunnet  Ballon D’Or flere ganger enn ham og de gamle «gutta» har friskt i minne sinne de opplevde da han reiste til Real Madrid for snart 10 år siden.

Vi tror nok Manchester United må ut med mer cash, at han skal gå for noe mindre enn Neymar er utenkelig.