På tide å hente inn den franske midtstopper-krigeren? (foto: united, twitter)

Manchester United ønsker full kontroll over investeringene sin. For Tottenham virker det ikke som noe problem at noen kan løse ut tilbakekjøpssklausulen med et tastetrykk. Det er her og NÅ som gjelder.

Venstebacken Sergio Reguilon ble løftet opp av Zinedine Zidane da franskmannen var trener for ungguttene på Castilla (virker som en evighet siden, men er faktisk mindre enn fem år siden). 23-åringen ble sendt til Julen Lopetegui hos Sevilla forrige sesong, og viste der at han har tatt noen enorme steg.

Den intense interessen fra Manchester United og Tottenham bekrefter dette.

Les: Kai Havertz gir Manchester United en indirekte advarsel

Zidane har Ferland Mendy og Marcelo på San Bernabeu, men ønsker ikke å miste Reguilon. Dette har sendt Manchester United ut av forhandlingsrommet, mens Tottenham ifølge ESPNs kilde har akseptert Reals krav om tilbakekjøpsklausul.

På tirsdag skal det ha blitt enighet mellom Spurs og Real om en overgangssum på rundt 30 millioner euro og femårskontrakt. Og den «lille» detaljen om tilbakekjøpsklausulen United ikke kunne akseptere.

Les på Spansk fotball: Barcelona villig til å sette Luis Suarez på tribunen

Går United glipp av en forsterkning som kan bety de siste nødvendige poengene i en lang sesong på grunn av en feilslått strategi, eller er Uniteds Nei! til kreative klausuler det som gir de langsiktige resultatene. Vi håper selvfølgelig det siste, men surt må det være for Solskjær å ha en spiller som møter United-profilen og ønsker mest av alt å spille på Old Trafford.

En av grunnene til at Erling Haaland ikke spiller for sin tidligere Mold-treneren, skal visst ha vært Uniteds aversjon mot å inkludere en utkjøpsklausul i kontrakten.

Prinsipper som åpner for tabber, eller genistreken som bringer trofeene i det lange løp?

Les: Villig til å dytte inn Dele Alli i byttehandelen som vil endre alt