Hjem Fotball Skitt! der ryker en milliard
Skitt! der ryker en milliard

Skitt! der ryker en milliard

august 5, 2017

Bakdelen med å ha skikkelig dyre spillere i stallen som er til salgs, er skader. Mange klubber sparer sine spillere når det nærmer seg en overgang. Media slenger seg ofte på og kommer med artikler om ondt blod og sure managere, sannheten ligger ofte et helt annet sted –  verdiene skal bevares.

Alle overganger er er under forutsetning av medisinsk godkjennelse. Da Manchester United besøkte Ullevaal stadion for en uke siden ble ryktene om en overgang for Den belgiske midtbanespilleren Marouane Fellaini effektivt stoppet fordi han fortsatt var med i troppen.

Les: Monaco visepresident Vadim Vasilyev: Ingen avtale for salg av Kylian Mbappe.

I går var det serieåpning i Ligue 1 hvor Monaco møtte Toulouse. Med i lagoppstillingen var stjerneskuddet Kylian Mbappé.  Giganter i La Liga og Premier League kjemper om signaturen til Kylian og summene beveger seg opp over milliarden.

Det gikk et gisp gjennom supportere og «talentspeidere» da Mbappé etter ca 75 minutter måtte hinke av banen med en knesskade. – «Der forsvinner en milliard».

Et jevnt oppgjør på Stade Louis II

Kampen startet med at mål av Zinedine Machach for Toulouse allerede etter 6 minutter, Jamerson utlignet midtveis i første omgang. Gjestene økte igjen etter 53 minutter for så å oppleve at hjemmelaget utlignet ved Radamel Falcao bare 5 minutter senere. Etter 70 minutter satte Kamil Glik inn vinnermålet og sluttresultatet 3 – 2. En god start for Monaco som tydeligvis har tenkt til å beholde Kylian Mbappé en sesong til.

 

 

Monaco – Toulouse 3-2

6′ 0-1 Zinedine Machach
28′ 1-1 Jemerson
53′ 1-2 Andy Delort
58′ 2-2 Radamel Falcao
70′ 3-2 Kamil Glik

Les også: