Har ikke helt fått taket på amerikansk soccer ennå.

Gonzalo Higuain ble hentet inn av Beckham og gjengen med to oppgaver: Score som han aldri før har gjort – og kaste glans over Miami-klubben. Glansen er det ikke noe å si på, men 6 scoringer på 19 kamper er langtfra nok.

Heller ikke Phil Neville har levert nok. Da han ledet klubben til et fryktelig 0-5 tap mot New England Revolution, sto Inter Miami ribbet tilbake som det dårligste laget i MLS med seks tap på rad.

Les: De 6 dyreste overgangene i Serie A når vi nærmer oss august

Da er ikke veien lang til at kritikere trekker frem: «Hva var det jeg sa, Neville fikk jobben fordi han er kompis med Beckham».

Beckham og gjengen har puttet inn store summer av egne penger og investorenes, så selv om den fortsatt unge klubben Inter Miami ikke akkurat er det neste United, står mye på spill.

Med Gonzalo Higuain, Blaise Matuidi, Keiran Gibbs og Ryan Shawcross på banen, er det forventet at Class of 92-medlem Neville skal levere bedre resultater. Men ifølge Goal har treneren etter syv måneder i jobben enn så lenge ikke noe å frykte.

Les på Engelske klubber: Forlater Liverpool etter nesten 16 år

Samtidig er han kjent med naturlovene i fotballens verden.

-Jeg har vært i fotballen lenge nok og vet konsekvensene – det er ikke noe problem for meg… De (eierne) trenger ikke å fortelle meg om bekymringene deres, jeg har de samme, kommer det fra Neville ifølge Goal.

Sorry, Beckham, 0-5 tap ser ikke bedre ut i rosa:

Kan tenkes den tidligere engelske landslagstreneren for kvinnene akkurat nå skulle ønske han befant seg i Tokyo.

Go Miami!

Les: Henter stortalent for Erik Lamela pluss 250 millioner