Det er alt annet enn gitt at Erik ten Hag startet sesongen med forsterkningene som er bestilt. (foto: united, twitter)

Erik ten Hag ble denne uken bekreftet som ny Manchester United-manager fra neste sesong. For Bayern München kan dette bety at en signering de har jobbet for aldri kommer seg over målstreken.

Ten Hag har ledet Ajax til en ny storhetstid, der klubben i stor grad har basert seg på egne talenter som sammen har utgjort en verdifull del til lagmaskineriet. På sommerens overgangsmarked kommer ten Hag til å markere retningen for Manchester United. Det vil bil en stor utskifting i United-troppen, der nederlenderen garantert vil ha inn noen av sine favorittspillere før neste sesong.

Les: AC Milan selger Jens Petter Hauge

En av disse er den sentrale midtbanespilleren Ryan Gravenberch. Manchester United har fulgt med på utviklingen til tenåringen en god stund, nå vil det være naturlig at 19-åringen blir med sin mentor til Old Trafford.

(fra transfermarkt)

Gravenberch kom til Ajax da han bare var åtte år og har allerede vunnet to serie- og to cuptitler med A-laget til tross for sin unge alder. 19-åringens kontrakt strekker seg til juni 2023, noe som gjør ham aktuell på sommerens overgangsmarked.

Les på Tysk fotball: Sport1: RB Salzburg er fornøyd med summen – nå blir det Adeyemi-overgang

Graverberch

Bayern München har de siste månedene vært linket til Gravenberch, der Bild hevdet de to partene er inne i dype forhandlinger om de personlige betingelsene.

Dette var før ten Hag ble bekreftet som United-manager. Bayerns sportsdirektør, Hasan Salihamidzic er nå aktivt ute med å bekrefte at forhandlinger pågår med den nederlandske landslagsspilleren.

Les: Jobber intenst for å overtale Gareth Bale

-Han er en god spiller, vi er i forhandlinger. Med en overgang er det mange ting som skal stemme. Det er vanskelig, alle overganger er vanskelige, sier sportsdirektøren til Sky90.

Sportsdirektøren.(foto: bayern, twitter)

Les: Manchester United er reddet

Vi tipper det ikke ble lettere etter at Erik ten Hag får «frie tøyler» hos Manchester United til sommeren.