Dave Brailsford og Jim Ratcliffe legger sine planer for neste generasjon Manchester United-tropp - og Old Trafford.

Mot West Ham satte tre unge Manchester United-spillere seg på reklamegjerdet på Old Trafford og poserte for det som kan bli et ikonisk bilde om et tiår eller to. Rasmus Højlund, Alejandro Garnacho, Kobbie Mainoo. Forventningene er store for at dette er neste generasjon Man United-stjerner. For United-ledelsen har spesielt den yngste spillerens utvikling fått hjulene til å spinne på bakrommet.

Kobbie Mainoo har i løpet av de siste månedene vist han takler press bedre enn majoriteten av medspillerne sine. Den defensive/sentrale midtbanespilleren har i løpet av få kamper vist han kan matche ringreven Casemiro. I tillegg har den engelske spilleren vist han har de offensive genene og roen på plass til å avgjøre tette kamper. Fortsatt 18 år ung og med bare 16 seniorkamper bak seg, har de største rivalene til Manchester United vendt blikket mot «fenomenet» Mainoo.

LES: Nagelsmann skjønner han har kort tid igjen som tysk landslagstrener

Den hyperaktive overgangsjournalisten Romano melder Manchester United har kastet seg rundt og er i gang med forberedelser for en ny og kraftig forbedret kontrakt for Mainoo. Partene er i dialog, Manchester United-ledelsen er ikke overraskende ivrige etter å få spikret forlengelse så raskt som mulig.

I skyggene lurer garantert rivalene og venter på sin mulighet til å overbevise Mainoo om å forlate Man United.

F7: Hareides tidligere assistent toppkandidat til landslagsjobb