Patrick Vieira

Jeg er fullstendig klar over at overskriften nesten høres ut som parterapi, men det er trolig det som trengs hvis Crystal Palace skal klare å holde på Wilfried Zaha.

Wilfried Zaha har de siste to sesongene pratet om alt han ønsker å finne på utenfor Palace-porten, og en exit har virket uunngåelig. – Den 28 år gamle vingen har helt siden han floppet hos Manchester United følt han har manglet å få spille med de store gutta. Han er helt klart god nok for Champions League, han spiller bare på feil lag.

Les: Daniel Levy klasker en umulig prislapp på Harry Kane

Crystal Palaces nye manager Patrick Vieira håper å holde på Wilfried Zaha. – Stilen til Vieira er fuldamentalt forskjellig fra Roy Hodgson, vi vil tro stilen til Vieira passer den meget kreative vingen bedre.

Patrick Vieira håper også at Zaha vil fortsette å være det, selv om han flere ganger tidligere har uttrykt et ønske om å prøve noe nytt.

«Jeg kjenner Wilfreds situasjon godt de siste årene, men vi har hatt en veldig god samtale, og jeg ser frem til å jobbe med ham,» sa Vieira til Sky Sports.

  • «Han er en av de mest talentfulle spillerne i ligaen, og vi vil ikke si farvel til våre beste spillere.
  • Alle spillerne er smarte nok til å se hva klubben prøver å bygge opp og hvor den vil. Vi har hentet inn noen virkelig spennende, unge spillere, og det viser noe om banen klubben ønsker.
  • Jeg håper Wilfried blir en del av det, og jeg gleder meg til å jobbe med ham og få Palace så høyt opp som mulig».

Crystal Palace eier Joshua Harris som er god for 3,6 milliarder pund har fortalt Patrick Vieira han ønsker at han stiller resurser for at klubben skal bli en «topp fire klubb». – London klubben har aldri vunnet Premier League beste plassering er 3.plass i sesongen 1990-1991.

Les: QPR-manageren digger Stefan Johansens spesialkompetanse

Wilfried Zaha har kontrakt med Crystal Palace til sommeren 2023.