Klar for å vinne Champions League igjen når han lander.

David Beckham er deleier av Inter Miami – nå med Messi i stallen. Brasilianske Ronaldo har investert i Real Valladolid, som fikk teste La Liga denne sesongen før det ble retur til andredivisjon. Nylig pensjonerte Zlatan har startet rolig hos Hammarby. Nå deler Cristiano Ronaldo med verden at han sikter seg inn mot en overgang til klubbeier.

-Jeg er på slutten av karrieren, toppen to, tre år til. Det er noe jeg har tenkt på i et par år, jeg kunne godt tenke meg å eie en fotballklubb, begynner Ronaldo ifølge Relevo.

LES: Dumper prisen med 400 millioner!

Okay, Wrexham er opptatt, så hvor vil vi se Ronaldo engasjere seg og sine penger?

-Jeg investerer mye i Spania. Jeg er meget nært knyttet til Spania og jeg har også et hjem der. Jeg håper å kunne bli boende der, så det vil være et av de stedene jeg vil bo når jeg avslutter karrieren, kommer det fra CR7.

For ordens skyld ramser vi opp de største klubbene som har stadion i den spanske hovedstaden: Real Madrid, Atletico Madrid, Getafe og Rayo Vallecano.

LES OGSÅ: The Athletic: Manchester United bekrefter sin store interesse for Højlund

Nå skjønner hvorfor den allerede søkkrike portugiseren trenger de ekstra milliardene fra Saudi-Arabia.